Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pansit
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungRice sticks
Carrotts, med to large, chopped
Onion, med , chopped
2 TasseCabbage shredded
1 x ca. 450 gDiced lean pork
Stalk of celery, 1/2 cup celery leaves chopped
1 x ca. 450 gshrimp peeled
1/2 Tassesoy sauce
 Fresh garlic cloves chopped, to taste
die Zubereitung:

soak rice sticks for 15 min in hot water brown onion, celery, carrots, cabbage, pork and garlic dice shrimp into med pieces. Drain rice sticks, add the browned ingredients, stir well, add shrimp. Simmer using a broth from bones or meat trimming to keep pansit moist. When hot thru out and shrimp pink, add soy sauce to taste also garlic if you like. Goes good with lumpia, and oriental pork or chicken. Pansit recipe


Anmerkungen zum Rezept:
keine