Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | Rice sticks |
2 | Carrotts, med to large, chopped |
1 | Onion, med , chopped |
2 Tasse | Cabbage shredded |
1 x ca. 450 g | Diced lean pork |
1 | Stalk of celery, 1/2 cup celery leaves chopped |
1 x ca. 450 g | shrimp peeled |
1/2 Tasse | soy sauce |
| Fresh garlic cloves chopped, to taste |
soak rice sticks for 15 min in hot water brown onion, celery, carrots, cabbage, pork and garlic dice shrimp into med pieces. Drain rice sticks, add the browned ingredients, stir well, add shrimp. Simmer using a broth from bones or meat trimming to keep pansit moist. When hot thru out and shrimp pink, add soy sauce to taste also garlic if you like. Goes good with lumpia, and oriental pork or chicken. Pansit recipe
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |