Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 Scheibe | Egg bread -- cubed |
| Or cut in 1/4's |
2 Tasse | Cream -- or half and half |
4 | eggs |
1/2 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | Grand Marnier -- or a good |
| Whiskey |
Butter the bread and arrange, buttered side down, in a 10" baking dish. = Combine all the other ingredients, and whisk together until well blended.= Pour the mixture over the = bread in the baking dish. Bake at 325 until set, about 45 minutes. For a = very moist finished product, use a water bath.
=
~ - - - - - - - - - - - - - - - - - =
= watching you're weight, only have a little!
=
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |