Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A Different Rice Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebrown rice
1 1/2 Tassewater
Vinaigrette
6 Esslöffelvegetable oil
2 Esslöffelolive oil
3 Esslöffellemon juice
1 Esslöffelred wine vinegar
cloves garlic minced
 salt
 pepper
1 Esslöffelsoy sauce
1 Prisecayenne pepper to taste
1 Teelöffelbasil
1/2 Tassepineapple chopped
Vegetables
Scallions, chopped finely
1/4 mittelgreen bell pepper diced
1/4 Tasseraisins optional
1 mittelCarrot julienned
die Zubereitung:

Rinse rice & drain well. Combine rice & water. Bring to a boil, reduce heat & simmer for 45 minutes, or until the rice is cooked & the water has been absorbed.

While the rice is cooking, prepare the vinaigrette. While the rice is still hot, stir the rice into the vinaigrette & stir well. Add the vegetables & mix. Cover tightly & refrigerate until ready to serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine