Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salsa Laced Rice Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassebrown rice
1 1/2 Tassewater
Lime, juiced
2 Esslöffelolive oil
Dried red chiles, crushed
1 kleinonion finely diced
cloves garlic minced
1 mittelCarrot finely diced
Celery stalk finely diced
1/2 TasseCorn kernels, thawed
1 grossTomato chopped
1 1/2 TeelöffelCumin powdered
1/2 TeelöffelCoriander powder
4 EsslöffelSalsa
 salt
 pepper
Handful parsley, chopped
die Zubereitung:

Bring water to a boil, stir in the rice & cook until all the liquid has been absorbed. Transfer to a large mixing bowl & immediately squeeze the lime juice over the still warm rice.

While the rice is cooking, heat oil in a large skillet & saute the chile, for a few seconds. As soon as it darkens, stir in the onion, garlic, carrot & celery. Saute for 5 minutes. Stir in the corn & saute for another couple of minutes. Stir in the tomatoes & spices & saute for 2 more minutes. Remove from heat & transfer to the prepared rice. Add the remaining ingredients & mix well. Cover & refrigerate until ready to be served.

Serve as a side dish for a Mexican meal.


Anmerkungen zum Rezept:
keine