Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinara Sauce
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 4 Literwater
9 2/3 x ca. 450 gTomato Paste #2 1/2
3 EsslöffelGarlic Dehy Gra
25 1/2 x ca. 450 gTomatoes # 10 Can
3 x ca. 450 gonions dry
3/4 TasseSugar; Granulated 10 Lb
1/4 TasseShortening; 3LB
bay leaves
2 EsslöffelBasil Sweet Ground
2 Esslöffeloregano ground
2 EsslöffelThyme ground
1/3 TasseSalt Table 5LB
die Zubereitung:

1. Saute Garlic And Onions In Shortening Or Salad Oil Until Tender.

2. Combine Sauteed Onions And Garlic With Tomatoes, Tomato Paste, Water, Bay

Leaves, Oregano, Basil, Salt, Sugar And Thyme; Mix Well.

3. Bring To A Boil; Reduce Heat; Simmer 1 Hour Or Until Thickened, Stirring

Occasionally. Remove Bay Leaves Before Serving.

Fry With Onions.

2. In Step 1, 6 2/3 Oz (2 Cups) Dehydrated Onions May Be Used; In Step 4, 5 Oz (1 2/3 Cups) Dehydrated Onions May Be Used. See Recipe No. A-11.

3. In Step 1, 3 Lb 5 Oz Dry Onions A.P. Will Yield 3 Lb Dry Chopped Onions.

4. In Step 2, 5-36 Oz Cn Canned Tomato Juice Concentrate May Be Used.

5. Sauce May Be Served Over Cooked Spaghetti, Vermicelli Or Macaroni Noodles.


Anmerkungen zum Rezept:
keine