Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bayrischer Kartoffelsalat (Barvarian Potato Salad)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TassePotatoes; *
1/2 TeelöffelSalt
1/3 TasseOnion; Chopped
2 EsslöffelLemon Juice
2 TasseChicken Broth; **
1/4 TasseVegetable Oil
1/2 TeelöffelSugar
Pepper; As Desired
die Zubereitung:

* Potatoes should be peeled and sliced 1/4-inch thick. ** Chicken broth may be either home made or commercial. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Boil potatoes in broth with 1/4 t salt for 5 to 8 minutes, until tender. Drain. Toss warm potatoes with vegetable oil and onions. Dissolve remaining 1/4 t salt and the sugar in lemon juice. Pour over potatoes. Marinate salad 1 to 2 hours before serving. Serve at room temperature.


Anmerkungen zum Rezept:
keine