Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | Chinese cabbage, shredded |
8 x ca. 30 g | Water chestnuts, sliced ** |
1/4 Tasse | Green onions, sliced |
1 Teelöffel | Mustard, prepared |
8 1/4 x ca. 30 g | Pineapple, crushed, drained* |
1 Tasse | Parsley, fresh, snipped |
1/4 Tasse | Mayonnaise, reduced calor. |
1 Teelöffel | Gingerroot, grated |
* packed in its own juice ** drained Per Serving: 57 cal., 1g pro., 9g carbo., 2g fat, 0mg chol., 80mg sodium . Combine cabbage, pineapple, water chestnuts, parsley, and onion. Cover and chill. For dressing, combine mayonnaise, mustard, and gingerroot. Cover and chill. Spoon dressing over the cabbage mixture; toss to coat. Better Homes And Gardens
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |