Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Bunches spinach, washed, 2 Tomatoes, cut into wedges |
| Drained, stems removed 4 Strips bacon, crumbled |
1 | Onion, thinly sliced 1 cn Asparagus spears |
2 | Eggs, hard cooked, chopped |
1/2 Tasse | Sugar 1/2 c Vinegar |
1 Tasse | Safflower oil 1 ts Whole celery seeds |
1 Teelöffel | Mustard 1 tb Grated onion |
1 Teelöffel | Salt |
Prepare dressing first: blend together sugar, oil, mustard and salt. Add vinegar, celery seeds and grated onion; shake or beat well. Chill.
Mix together all salad ingredients, except asparagus spears. Pour chilled dressing over all and toss until well coated. Arrange asparagus spears on top. Chill well before serving. It is best the next day.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |