Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
All Canadian Coffee
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseMaple syrup; pure
1/2 TasseRye whiskey
3 TasseCoffee; hot, black, double strength
Topping
3/4 TasseWhipping cream
4 TeelöffelMaple syrup; pure
die Zubereitung:

Topping: Whip cream with maple syrup just up until soft mounds; set aside. Divide maple syrup and whiskey among 4 warmed heatproof glass mugs or goblets. Pour in coffee to 1 inch of top; spoon topping over coffee. Deocrate with tiny Canadian flags if desired. Makes: 4 Servings

Merry Christmas Cookbook from Canadian Living magazine


Anmerkungen zum Rezept:
keine