Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baba Ghannouj
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Med Eggplant, peeled *
1/4 TasseTahini
1 Esslöffellemon juice
cloves garlic
1/4 Teelöffelblack pepper
1 Priseground cumin
2 Esslöffelsesame seeds
2 Esslöffelparsley fresh, finely chopped
die Zubereitung:

* and cut into 1/2" cubes (about 3 cups) Steam eggplant until tender, about 8 minutes.

Place cooked eggplant in food processor. Add tahini (sesame paste), lemon juice, and garlic. Puree.

Stir in remaining ingredients; spoon into serving bowl. Garnish with parsley sprig. Serve warm or chill. Makes 2 cups.

Hints: - smaller eggplants have thinner peels and a sweeter flavor. Select


Anmerkungen zum Rezept:
keine