Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Chocolate Cake
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 TasseFlour; unbleached, sifted
1 TeelöffelBaking soda
1/2 TasseButter or regular margarine
1 3/4 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla extract
2 TasseZucchini; unpeeled, grated
3/4 Tassewalnuts chopped
1/4 TasseCocoa; baking
1 Teelöffelsalt
1/2 Tassevegetable oil
Eggs large
1/2 Tassebuttermilk
6 x ca. 30 gchocolate chips semisweet
die Zubereitung:

Sift together flour, cocoa, baking soda and salt; set aside. Cream together the butter, oil, and sugar in a mixing bowl until light and fluffy, using an electric mixer at medium speed. Beat in eggs, one at a time, beating well after each addition. Blend in Vanilla Extract. Add dry ingredients alternately with buttermilk to creamed mixture, beating well after each addition. Stir in zucchini. Pour batter into a greased 13 x 9 x 2-inch baking pan. Sprinkle with chocolate chips and walnuts. Bake in a preheated 325 degree F. oven for 55 minutes or until cake tests done. Cool in pan on rack. Cut into squares and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine