Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb Baked in Paper
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Leg of lamb *
2 x ca. 30 gFeta or Kasseri (or more)
1 Teelöffelthyme
1 TeelöffelSpearmint flakes
1 Teelöffeloregano
cloves garlic
Lemons, juice only
1 Esslöffelsalt
 pepper
die Zubereitung:

Wipe meat with damp cloth. Make incisions with small sharp knife on all sides of leg or shanks. Insert pieces of garlic clove and cheese. Rub with lemon juice. Sprinkle with herbs, salt and pepper. Wrap securely in heavy paper twice. Use greaseproof paper such as cooking parchment or oil brown paper. (do not use aluminum foil. It prevents browning.) Tie with string. Bake a leg for 2 1/2 hours in 350 F oven. Bake 2 hours if using shanks.

Books, New York.


Anmerkungen zum Rezept:
keine