Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Herbed Salmon in Foil
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(4 Oz.) Salmon Fillets
Sprigs Fresh Dill Or Basil
Fresh Sorrel Leaves
2 EsslöffelChopped Shallots Divided
2 Teelöffellime juice divided
1/4 Teelöffelpepper divided
die Zubereitung:

Rinse Salmon, Pat Dry. Cut 4 (18 X12 Inch) Pieces Of Heavy Dutyaluminum Foil. Light Coat Dull Side Of Each Foil Square With Cooking Spray. Center A Dill Sprig & A Sorrel Leaf On Lower Half Of Foil. Top With Salmon. Place Another Dill Sprig & Sorrel Leaf On Top Of The Fillet. Sprinkle With 1 1/2 t. Chopped Shallots, 1/2 t. Lime Juice & A Pinch Of Pepper. Repeat Procedure With Remaining Fillets. Fold Upper Half Of Foil Over Fillets, Meeting Bottom Edges Of Foil. Seal Edges Together Making A 1/2 in. Fold. Fold Again. Allow Space For Heat Circulation & Expansion. Repeat To Seal Each Side. Place Foil Packets On A Baking Sheet Then Bake At 400 Degrees For 7 To 10 Min. Cut An "X" in Top Of Each Packet & Fold Foil Back. Spoon Salmon & Herbs Onto Warm Plates. Fat 4.4, Chol. 40.


Anmerkungen zum Rezept:
keine