Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sabayon
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Oranges
Lemons
egg yolks
1 1/2 Tassesugar
1/2 Tassered wine
1/2 Tassewhite wine
1/4 Tassesherry
1 ca. 1 LiterFrench vanilla ice cream
24 Strawberries
die Zubereitung:

Extract juice from the oranges and lemons. Grate the rinds on a piece of waxed paper or in a small bowl. In the top of a double boiler over water just under boiling, beat egg yolks for 1 minute. Add grated orange and lemon rinds and all other ingredients except ice cream and strawberries. Keep beating until mixture attains the consistency of Hollandaise sauce and foams up a bit. Remove from heat. Make individual strawberry sundaes and liberally top with the sauce.


Anmerkungen zum Rezept:
keine