Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gnocchi Al Gorgonzola (Sauce)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseCrumbled mild gorganzola
 cheese
1/2 Tassebutter
3 Esslöffelparmesan grated
1/4 TasseWhipping cream, warm
 pepper
die Zubereitung:

Prepare gnocchi according to gnocchi recipe.

Bring a pan of saltd water to a boil and warm a bowl. Put gorgazola into bowl with butter and a pinch of pepper and blend until creamy with a wooden spoon. Stir in parmesan and heated cream. Keep warm. Add gnocchi carefully to boiling water. Stir and cook briskly. When they come to surface, remove with a slotted spoon and transfer to bowl with the sauce. Stir well to coat with sauce and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine