Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Consomme Madrilene
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
tomatoes large
Green bell peppers *
Leek;trimmed, cut in chunks
egg whites lightly beaten
8 TasseRich chicken stock
 salt
 pepper
1 kleinBunch chives; chopped
2 x ca. 30 gpimiento chopped
die Zubereitung:

and dice 4 tomatoes. Place in large saucepan and add green peppers, leek and egg whites, mixing well. Add chicken stock and season to taste with salt and pepper. Place over medium low heat and slowly bring to boil. Boil 5 to 10 minutes. Strain through sieve or strainer lined with linen towel or cheesecloth. Discard vegetables and refrigerateyy consomme until serving time. Just before serving, peel, core and seed remaining 2 tomatoes and dice fine. Mix with chives and pimiento and place 1 or 2 tablespoons of mixture in bottom of each soup bowl. Pour chilled consomme over vegetables and serve at once. Consomme should be thick and syrupy but not set. Created

The Los Angeles Times


Anmerkungen zum Rezept:
keine