Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yet Another Barbecue Sauce Recipe
Zutaten für 3  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseCanadian Beer
1 1/2 TasseHeinz Ketchup
1/2 Tassedark brown sugar
4 EsslöffelRed Wine Vinegar or,
3 Esslöffelbalsamic vinegar
2 TeelöffelDijon Mustard (grey poupon)
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 TeelöffelDry Mustard (super fine)
1 Teelöffelbasil crushed
Red Chilies, crushed or,
 Pepper Sauce to taste.
2 Esslöffelolive oil
30 MilliliterGarlic, crushed and chopped
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

1) Combine vinegar, beer, worcestershire sauce in saucepan over medium heat. Add brown sugar and stir to dissolve. Add all the rest, bring to a boil and simmer for 20 minutes.

2) Heat uncovered just before using.

If you like it hot, use the red chilies liberally, and use 1 tb of black pepper added last.

Brush sauce on, and grill no more than 20 minutes.

sections; Slows the cooking. Brush sauce on last 2 turns.

315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine