Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Radercakes
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
3 1/2 Esslöffelmilk
3 1/2 x ca. 30 gButter melted
3 1/2 x ca. 30 gsugar
1 Prisesalt
16 x ca. 30 gflour
1 Prisecinnamon
1/3 x ca. 30 gbaking powder
 Butter or Oil for frying
 sugar powdered
die Zubereitung:

1.Mix the eggs with the milk together, wisk good; add the melted butter, sugar, salt, cinnamon, flour and last the bakingpowder. 2.Mix to a firm enough dough to be able to roll it out, about a knifeblade thick, cut 12 cm long and 4 cm wide stripes with a special radercake wheel. Cut a slit in each stripe in pull one of the ends through. 3.Heat the oil to a boil and fry the cakes in it untill they are golden brown.Dry them on a papertowl and sprinkle with powdered sugar. Recipe by Frank Leitner Translated by Brigitte Sealing Cyberealm Bbs 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine