Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage with Sausage
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
3 1/3 x ca. 450 gCabbage
 salt
4 1/2 x ca. 30 gCrisco
onion
Beef Broth Cube
4 ScheibeSausage, thick slices
2 1/8 Tassewater
die Zubereitung:

1.Strip the cabbage from the ribs and wash real good. Cover with salted water and boil 10 minutes, drain the water and let cool a little and than chop cabbage finely. 2.Heat crisco and saute the chopped onion in it, golden brown. 3.Add the cabbage and the broth cube with the water.Cover and simmer for

1 1/2 hour, if it is to dry , add a little more water. 4.Season with salt and pepper;add the sausage slices on top, cover and let simmer 10 minutes more. 5. Put cabbage on platter, add sausage slices on top and serve with

homefries. Translated by Brigitte Sealing Cyberealm Bbs Watertown Ny 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine