Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Snapper Parmigiana
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseChablis/dry white wine
1/2 TeelöffelDried whole thyme
1/4 Teelöffelred pepper crushed
Cloves garlic crushed
(4 oz) red snapper fillets
1/4 Tasseall-purpose flour
1/4 TasseFresh grated Parmesan cheese
 (or Romano cheese)
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
 Vegetable cooking spray
1 1/2 Teelöffelolive oil
 Lemon wedges
die Zubereitung:

1. Combine first four ingredients in a large zip-top heavy duty plastic bag. Add fish: seal bag and marinate in refrigerator for 30 minutes, turning bag occasionally. Remove fish from bag; discard marinade and set fish aside.

2. Combine flour and next 3 ingredients in large zip-top plastic bag. Add fish fillets, and seal bag; shake to coat fillets with flour mixture.

3. Coat a large nonstick spray with cooking spray. Add oil, place over medium heat until hot. Add fish and cook 6 minutes on each side or until fish flakes easily when tested with a fork. Serve with lemon wedges.

dietary exchanges: per serving 4 protein, 1 fat, 1 bread

Fields, Cyberealm Bbs Watertown Ny 315-785-8098


Anmerkungen zum Rezept:
keine