Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Sticks
Zutaten für 72 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Martha White's Southern Samp
2 TasseExtra sharp Cheddar cheese; grated (8 ounces)
1/2 TasseButter or margarine; softened (1 stick)
1 1/2 TasseMartha White All-Purpose; Flour
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Beat cheese and butter in mixing bowl until blended. Stir together flour, salt, and pepper in separate bowl. Add flour mixture to cheese mixture; stir to blend or use hands to work in flour. Cover dough and refrigerate for 1 hour. Preheat oven to 375. Grease a large baking sheet. Turn dough out onto lightly floured board or pastry cloth; knead gently just until smooth. Roll out very thin, 1/8-inch thick. Cut into 4 x 1/2-inch sticks using sharp knife or pastry wheel. Place sticks on prepared baking sheet. BAke for 10 to 12 minutes or until golden brown. Cool on wire rack.


Anmerkungen zum Rezept:
keine