Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | milk |
1/3 Tasse | mayonnaise |
1 Esslöffel | sugar |
2 Tasse | flour Self-rising |
| garlic powdered |
1. Beat all ingredients together until smooth and completely combined not over 1 minute. Streak dough with 1/4 cup grated cheddar cheese.
2. Drop batter evenly among 10 paper lined muffin cups. Drizzle the top of each with 1 tsp. Melted margarine or butter, and dust each with a scant amount of garlic powder, plus 1 scant teaspoon of additional grated cheese.
3. Bake at 350F for 25-30 minutes or until golden brown and tripled in size. Cool in pan on rack for 30 minutes.
Cyberealm Cookbook, Vol 1, 4/93, Cyberealm Bbs, compiled by Linda Fields.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |