Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Scalloped Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter or margarine
2 Esslöffelall-purpose flour
 salt
 pepper
1 1/4 Tassemilk
3/4 TasseVelveeta cheese; shredded or diced
3 mittelPotatoes peeled, sliced
1/2 TasseCheddar cheese shredded
die Zubereitung:

For sauce, melt butter, stir in flour, salt and pepper. Add milk all at once. Cook and stir till thickened and bubbly. Stir in Velveeta cheese until melted. Remove from heat. Place half the sliced potatoes in a greased 1 quart casserole. Cover with half the sauce. Repeat layers. Sprinkle with cheddar cheese. Bake, covered, in a 350F degree oven for 35 minutes. Uncover; bake 30 minutes more or till potatoes are tender. Let stand 5 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine