Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chef's Rabbit
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rabbit -or
Pheasants (cut in pieces)
 salt
 white pepper
 flour
Bacon slices, cut into lg
 Squares
Onion fine chopped
Extra large mushrooms, whole
 Or quartered
6 x ca. 30 gbeef stock
1 Tassesour cream
die Zubereitung:

Season meat with salt and white pepper and dredge with flour. In hot skillet, cook bacon pieces about half way. Add rabbit and/or pheasant and brown on both sides. Add onions and saute with meat. Add mushrooms. Pour beef stock over all and put in preheated oven at 450 degrees for 30 minutes, or until meat is done. Take meat out. Whip sour cream into remaining pan juices and pour over meat.


Anmerkungen zum Rezept:
keine