Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dana's Italian Chili
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gHot Italian Sausage
1 Dose(16 oz) Kidney Beans (drained)
1 mittelGreen Bell Pepper (diced)
1 1/2 Esslöffelchilli powder
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 Teelöffelblack pepper
1/2 TeelöffelOld Bay Seasoning*
2 Dose(15 oz) Hunts Ready Tomato Sauce (Salsa)
1 Dose(6 oz) Tomato Paste
1/2 Tassewater
 "Copious Amount" Texas Pete Hot Sauce
1 kleinonion diced
1 kleinJalepeno Pepper
die Zubereitung:

In a large saucepan, dice and brown the italian sausage with the * Old Bay Seasoning, then pour off the drippings. Dana prefers to remove the skin from the sausage to keep it from being "tough". Add onion, green pepper, chili powder, tomato sauce, tomato paste, garlic powder and water. Cook over low heat for 30 minutes stirring occasionally. Add kidney beans, jalepeno pepper and texas pete (to taste). Simmer for another 30 minutes. Just before serving do a "once around the pot" with a good mexican bottle of beer to make it feel at home. Dana tells me that the only way to enjoy her chili is with a mexican beer, tortilla chips and a little shredded extra sharp cheddar on top.


Anmerkungen zum Rezept:
keine