Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Danish Puff
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseflour
1/2 Tassebutter
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Danish Puff

(Three sections, pastry, puff and frosting)

Pastry -

Cut flour into shortening, add water, blend til like a pie crust, form on an ungreased cookie sheet into two oblong thin loaves.

Puff -

1/2 cup butter 1 cup water 1 tsp almond flavoring 1 cup flour 4 eggs

In saucepan, melt butter in water, add flour, cook until mixture forms a ball. Add almond flavoring. Add eggs, one at a time, beating after each addition until smooth and well blended. Spread puff over pastry.

Bake at 350 for 60 minutes.

Frost with mixture of:

2 cups powdered sugar 1 tsp vanilla 1 tsp almond flavoring 2 Tbls water (about) don't get too thin

Top all with slivered toasted almonds.


Anmerkungen zum Rezept:
keine