Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Debbie's Carrot Cake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseall-purpose flour
2 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1 TeelöffelBaking soda
2 TeelöffelCinnamon ground
eggs
1 1/2 Tassevegetable oil
2 Tassecarrots finely grated
1 Teelöffelvanilla extract
1 Tassecoconut shredded
1 TasseNuts, chopped, divided
 Cream Cheese Frosting
die Zubereitung:

In a mixing bowl, combine dry ingredients. Add eggs, oil, carrots and vanilla; beat until combined. Stir in pineapple, coconut and 1/2 cup nuts. Pour into a greased 13x9x2-inch baking pan. Bake at 350 for 50-60 minutes or until cake tests done. Cool. Frost cooled cake with Cream Cheese Frosting. Sprinkle with remaining nuts. Store in refrigerator.


Anmerkungen zum Rezept:
keine