Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ella's French Toast with Orange and Triple Sec
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Stephen Ceideburg
eggs
1/2 Tasseheavy cream
 Grated zest and juice of 1 orange
1 EsslöffelTriple Sec
1/4 Teelöffelvanilla
1/4 Teelöffelnutmeg grated
Thick slices of day old white bread
4 EsslöffelSweet butter
 Fruit preserves or maple syrup (optional)
die Zubereitung:

Beat eggs in a large bowl with the cream, orange zest and juice, Triple Sec, vanilla and nutmeg. Soak bread slices in the batter for 15 minutes.

Melt the butter in 1 or 2 large saute pans, or on a griddle. Regulate the heat so butter doesn't burn. Saute bread slowly in the bitter. The heat should not be too high, or the bread won't cook through. Saute on both sides until golden brown.

Serve with fruit preserves or maple syrup, if desired.

Per Serving: 475 calories, 11 g protein, 44 g carbohydrate, 29 g fat (16 g saturated), 177 mg cholesterol, 484 mg sodium, 1 g fiber.

Stanley Eichelbaum writing in the San Francisco Chronicle, 10/2/91.


Anmerkungen zum Rezept:
keine