Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Falafel
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassechickpeas cooked
1/2 Tasseparsley
1/4 TasseTahini
cloves garlic minced
1/4 Tassemilk dried
egg beaten
1/2 Teelöffelmustard dry
1 Teelöffelcumin
1/2 Teelöffelchilli powder
 celery salt to taste
 salt
 pepper
1 Teelöffelsoy sauce
 Oil as needed
die Zubereitung:

Preheat oven to 350F. Puree beans & parsley in a blender. Put in a bowl & add the other ingredients except the oil. Mix well & spoon onto a baking sheet. Flatten each patty & brush with oil. Bake until crusty & golden, about 15 minutes.

This can be re-heated once cooked by frying in hot oil with some seasonings in the oil.


Anmerkungen zum Rezept:
keine