Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Lean boneless pork |
20 Milliliter | Garlic minced |
1 Teelöffel | oregano crumbled |
1/2 Teelöffel | cumin |
1 Teelöffel | salt seasoned |
2 Esslöffel | orange juice |
2 Esslöffel | vinegar |
| Ds Hot pepper sauce |
1 Esslöffel | cooking oil |
1 mittel | Onion peeled and sliced |
1 | Green pepper, seeded and slc |
4 | Flour tortillas |
| Green onion tops, sliced |
| lettuce Shredded |
| Salsa |
Slice pork across grain into 1/8" strips. Marinate pork strips in garlic, oregano, cumin, salt, orange juice, vinegar and hot pepper sauce for 10 minutes.
Heat heavy skillet or griddle until hot. Add the tablespoon of oil, onion, green pepper and pork strips; stir fry until pork is no longer pink, about 3 ~ 5 minutes. Serve with flour tortillas and accompany with sliced green onion, shredded letuce and salsa. Calories per serving: 293.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |