Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Salmon steaks about 1 inch thick (up to 6) |
| lemon juice |
| Lemon pepper |
| garlic powdered |
1 x ca. 450 g | asparagus fresh |
1 Packung | Knorrs hollandaise sauce |
steam asparagus until tender
1. Rinse salmon steaks with lemon juice
2. Sprinkle generously with lemon pepper
3. Sprinkle lightly with garlic powder
4. Broil about 8 minutes aside
5. follow package instructions for hollandaise sauce
6. serve salmon and asparagus with hollandaise drizzled over both
7. I like to serve this with garlic bread, and a glass of white wine,
~)))
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |