Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Firecrackers
Zutaten für 25 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelcayenne pepper
1 Teelöffelsalt
2 1/2 Tasseflour
8 x ca. 30 gCheddar cheese grated
1/2 x ca. 450 gButter (2 sticks) unsalted
 At room temperature
1 TassePecans finely chopped
die Zubereitung:

Sift cayenne, salt, and flour together. In a separate bowl, cream butter and cheese together. Gradually add flour mixture and mix thoroughly. Add pecans. Divide dough in half. Roll into logs, 1 1/2 inches x 8 inches. Wrap each log in plastic wrap and refrigerate for up to two weeks or freeze for up to 6 months. To serve: preheat oven to 350 deg f. Grease baking sheets. With a sharp knife, cut logs into 1/4" thick slices. Arrange slices on baking sheets about 1/2 apart. Bake for 15 to 20 minutes or until light golden brown. Remove from sheets and cool completely. Store in airtight containers. Good when served with soups or as hors d'oeuvres.


Anmerkungen zum Rezept:
keine