Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hard Candy
Zutaten für 30 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Tassesugar
1 Tassewhite corn syrup
2 Tassewater hot
1 TeelöffelOil of flavoring; any desired flavor
 Food coloring
 Confectioner's sugar
die Zubereitung:

Dissolve sugar, add food coloring and cook until temperature reaches 300 degrees on candy thermometer, hard crack on thermometer. Do not stir while candy is cooking. Remove from heat and add 1 tsp oil of flavoring. Pour into well-greased cookie sheet. When cool, cut with scissors and roll in confectioner's sugar

100 pounds of sugar and 8 bottles of Karo. She suggests that you buy the oil of flavoring in Big bottles. The flavoring keeps well!


Anmerkungen zum Rezept:
keine