Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Herb Bread
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gLoaf:; (1 1/2 Lb Loaf):
3/4 TasseMilk; To 7/8 C, (7/8-1 C)
1 TeelöffelSalt; (1 1/2 T)
1 EsslöffelSugar; (1 1/2 T)
2 EsslöffelButter Or Margarine; (3 T)
1/3 TasseChopped Onion; (1/2 C)
2 TasseBread Flour; (3 Cups)
1/2 TeelöffelDried Dill; (1/2 T)
1/2 TeelöffelDried Basil; (1/2 T)
1/2 TeelöffelDried Rosemary; (1/2 T)
1 TeelöffelActive Dry Yeast; To 1 1/2 T, (2 T),
 Red Star Brand
die Zubereitung:

by Linda Rehberg & Lois Conway St. Martin's Press

Lois and Linda recommend this bread for croutons etc... It didn't last long enough for Jeff and I to do this with. It was excellent!!

better-shaped bread. For 1 lb loaf: Place all ingredients in bread pan, select Rapid Bake setting, and press Start. After the baking cycle ends, remove bread from pan, place on cake rack, and allow to cool 1 hour before slicing.

Crust: Medium Bake Cycle: Rapid Bake

For the 1 1/2 lb loaf: Place all ingredients in bread pan, select Light Crust setting, and press Start. After the baking cycle ends, remove bread from pan, place on cake rack, and allow to cool 1 hour before slicing.

Crust: LIght

Entered into MasterCook and tested for you by Reggie Dwork <reggie@reggie. Com>

Cal 138.8

Fat 3.4g

Carbs 22.7g

Fiber 0.9g

Protein 4.1g

Sodium 246mg

Cff 22%


Anmerkungen zum Rezept:
keine