Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 gross | tomatoes sliced |
1 Esslöffel | lime juice |
2 Esslöffel | olive oil extra virgin |
1/4 Teelöffel | cumin seeds |
1/4 Teelöffel | Fennel Seeds |
1 | Dried hot chili pod |
2 Esslöffel | Cilantro chopped |
| salt |
| pepper |
Arrange tomato slices on a platter. Sprinkle with lime juice. Warm oil in a small pot over moderate heat. Add cumin, fennel & chili pod, cook for 30 seconds. Remove from heat, discard pod & cool.
Whisk in the cilantro; spoon seasoned oil over tomatoes. Season with salt & pepper & serve. If it sits, the flavour will intensify.
Yamuna Devi, "Yamuna's Table"
Nancy O'brion notes: this could be used for a diabetic!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |