Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jean Hardin's Potatoes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
32 x ca. 30 gFrozen southern-style hash
 Browns
1 Tassebutter
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
1/2 TasseChopped onion (I use more)
1 Dose(10 1/2 oz) cream of
 Chicken soup
1 Tassesour cream
2 TasseCorn flake crumbs
die Zubereitung:

Cook onion in 1/2 the butter until onions are soft. Add salt, pepper, soup, and sour cream. Stir till mixed. Pour mixture over the hash browns which have been placed in a greased 9x13 casserole dish. Melt the remaining butter and mix with the corn flake crumbs and top the casserole. Bake at 350 F for 35-40 minutes.

better to take a kitchen form and stir the mixture into the hash browns to sort of coat all of them.


Anmerkungen zum Rezept:
keine