Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Joe's Rose Sauce for Steaks
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beef bouillon cubes
1 Tassewater boiling
3 Esslöffelcornstarch
1/2 Tassebutter melted
2 TasseRose wine
4 Esslöffelcatsup
1/2 Teelöffelthyme
cloves garlic minced
1 Tassegreen onions thinly sliced
die Zubereitung:

Dissolve bouillon cubes in boiling water. Blend cornstarch with melted butter. Mix bouillon & wine together & pour into butter & cornstarch mixture a little at a time, stirring constantly, over low heat. Add catsup, thyme & garlic & cook on medium-low, stirring constantly until thickened. Reduce heat to low, cover & continue cooking about 10 minutes. Add onion & cook about 5 minutes. Serve hot with steaks. Makes 2 cups.

Kay Pillow Mauldin

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine