Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
500 Gramm | Cooked soup meat [beef] (a generous pound) |
4 | eggs |
1 Esslöffel | Lard |
| salt |
1 | onion |
Finely dice onions and brown in fat until golden. Cut the cold, cooked beef into small pieces, mix with the lightly beaten eggs and salt and add to the onions, and fry.
Serve with cranberries and green salad [lettuce].
This is traditional Monday fare in Swabia.
Zeitungsverlag, Kempten. 1976 (Translation/Conversion: Karin Brewer) Posted by: Karin Brewer, Cooking Echo, 8/92
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |