Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | sugar powdered |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Tasse | flour |
1/2 Tasse | margarine |
1 Tasse | sugar |
1/2 Teelöffel | baking powder |
2 | eggs |
4 Esslöffel | lemon juice |
| Lemon rind grated |
1 Esslöffel | margarine |
1. Combine 1/4 cup powdered sugar, 1/8 teaspoon salt and flour; mix well. Work in 1/2 cup margarine. Press mixture in 8-inch square pan.
2. Bake in preheated 350-degree oven for 15 minutes. Remove from oven.
3. Combine the 1 cup regular sugar, baking powder and remaining 1/8 teaspoon salt. Blend in slightly beaten eggs, 2 tablespoons lemon juice and lemon rind. Spread over baked mixture. Return to oven. Bake for 20 minutes longer. Remove from oven and cool completely.
4. Combine remaining 3/4 cup powdered sugar, remaining two tablespoons lemon juice and 1 tablespoon margarine for glaze. Spread over lemon mixture. Cut into squares to serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |