Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
March Pork Chops
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 mittelLean "white meat" pork
 Tenderloins
1/4 TasseWorstershire sauce
1/4 Tassesoy sauce
2 Tassemushrooms sliced
Green onions, coarsely diced
 Including blades
1/2 Teelöffelcoriander ground
1/2 Teelöffelcelery seed ground
1/2 Teelöffelfennel ground
5 grosscloves garlic diced
1 1/2 Tassewater
1/2 TeelöffelFine ground pepper
3 EsslöffelChevril, dried
die Zubereitung:

place pork chops in baking dish. Put all other ingredients in a bowl and stir thoroughly, then pour over pork chops. Bake at 450 for 30 to 45 minutes, or until chops are beginning to brown. Turn over once during baking process.

Excellant served with mashed potatoes that have garlic and chevril stirred into them. The leftover broth makes a wonderful light gravy.

Crockpot:mix all ingredients but mushrooms and place in crockpot. Let cook for 4 hours on high. Add mushrooms and let cook 1 additional hour.

rhiannon 3-19-96


Anmerkungen zum Rezept:
keine