Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Maine Sardines
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Dose(4 oz each) Maine Sardines
3/4 Tassesour cream
1/4 TasseHalf-and-half
1/4 TasseTarragon vinegar
2 Esslöffellemon juice
2 Esslöffelwhite wine dry
10 MilliliterGarlic crushed
1/2 Teelöffelhorseradish prepared
1/2 Teelöffelsalt
1/2 TasseOnion Thinly Sliced
1 TasseCucumber; peeled, slice thin
Lettuce cups
 paprika to taste
die Zubereitung:

Drain sardines and arrange in a single layer in a shallow baking dish. Combine creams, vinegar, lemon juice, wine, garlic, horseradish, and salt. Separate onion slices into rings. Add onion and cucumber. Mix well and spread over sardines. Chill overnight. Arrange in lettuce cups and sprinkle with paprika.

Dave's notes: This tastes good with malt vinegar instead of tarragon vinegar.

From "Flavor of Maine - Sardine Secrets", Us Dept. of the Interior, 1968


Anmerkungen zum Rezept:
keine