Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nadia's Rhubarb Cream Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseRhubarb cut evenly; (2 to 3)
1 TasseSugar (depends on amount of rhubarb); (1 to 1 1/2)
1 TasseSweet cream
1/3 Tasseflour
egg yolks
1 Prisesalt
 Egg white and sugar for meringue
die Zubereitung:

Put rhubarb in unbaked pie shell. Mix cream, sugar, flour and salt into beaten egg yolks. Pour over rhubarb. Bake at 350 degrees F. for 1 hour until custard is set. If wished maked meringue of egg whites and sugar and put over top and brown lightly.

Anderson's Hotel


Anmerkungen zum Rezept:
keine