Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Napoleon's Chili
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gground beef
2 x ca. 450 gtomatoes canned
(up to)
2 ca. 1 LiterTomato juice (homemade)
2 grossonions chopped
4 x ca. 30 gChili powder; more if desired
 salt
 pepper
1/2 x ca. 450 gPinto beans cooked --or
2 x ca. 450 gCanned kidney beans
die Zubereitung:

In oven, or large roasting pan, cook beef until it loses its color. Add onions and cook until transparent. Add chile powder, salt and pepper and 1 quart tomato juice. Cook 3-4 hours on low heat. Add more juice as needed. One hour before serving time, add beans.

N.R. Hosey

Marvell, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine