Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 x ca. 450 g | ground beef |
2 x ca. 450 g | tomatoes canned |
1 | (up to) |
2 ca. 1 Liter | Tomato juice (homemade) |
2 gross | onions chopped |
4 x ca. 30 g | Chili powder; more if desired |
| salt |
| pepper |
1/2 x ca. 450 g | Pinto beans cooked --or |
2 x ca. 450 g | Canned kidney beans |
In oven, or large roasting pan, cook beef until it loses its color. Add onions and cook until transparent. Add chile powder, salt and pepper and 1 quart tomato juice. Cook 3-4 hours on low heat. Add more juice as needed. One hour before serving time, add beans.
N.R. Hosey
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |