Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 Tasse | Fish stock |
1 | Lemon grass root; finely cho |
1 klein | Lime thinly sliced |
2 | Kaffir lime leaves |
1 | Red chiles; seeded |
8 | King prawns; fresh, in shell |
2 | Squid; cleaned, cut in rings |
2 Esslöffel | fish sauce |
1 | Spring onions chopped |
4 | coriander |
and add lemon grass, lime, lime leaves and chili. Si r for 7min.
2. Peel prawns, leaving tail and head in place. Cut along back and remove n.
3. Add prawns, squid and fish sauce. Simmer until seafood is lightly cooked
4. Garnish soup with spring onion and coriander.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |