Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Pinwheels
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Sheet frozen puff pastry
1/3 TassePesto sauce; store-bought, or homemade
1/2 Tasseparmesan grated
Egg; beaten with
1 Teelöffelwater
die Zubereitung:

Thaw puff pastry 20 minutes. Unfold and roll on a lightly floured surface to a 14-x-11 rectangle.Spread evenly with pesto sauce and sprinkle with Parmesan cheese. Starting at long edge, roll up pastry like a jelly roll. Cut pastry roll crosswise into 3/8 inch thick slices. Place on lightly greased baking sheet and brush with egg mixture. Bake at 400 degrees for 8 to 10 minutes or until golden brown. Transfer to wire rack and serve while warm. Makes about

35 pinwheels.


Anmerkungen zum Rezept:
keine