Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quaker's: Pumpkin Oat Streusel Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Streusel
1/4 TasseQuaker Oats uncooked (quick or old fashioned)
1 Esslöffelbrown sugar firmly packed
1 EsslöffelButter or margarine, melted
1/8 TeelöffelPumpkin pie spice
Muffins
1 1/2 Tasseall-purpose flour
1 TasseQuaker Oats uncooked (quick or old fashioned)
3/4 Tassebrown sugar firmly packed
1 Esslöffelbaking powder
1 1/2 TeelöffelPumpkin pie spice
1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 TeelöffelSalt (optl)
1/2 TasseChopped nuts (optl)
1 Tassepumpkin canned
3/4 Tassemilk
1/3 Tassevegetable oil
Egg lightly beaten
die Zubereitung:

Heat oven to 400 F. Line 12 medium muffin cups with paper baking cups or lightly grease bottoms only. For streusel, combine all ingredients; mix well. Set aside. For muffins, combine dry ingredients and nuts; mix well. Add combined pumpkin, milk, oil and egg; mix just until dry ingredients are moistened. Fill muffin cups almost full. Sprinkle streusel evenly over batter, patting gently. Bake 22 to 25 minutes or until golden brown. Let muffins stand a few minutes; remove from pan.

Nutrition Information: l muffin Calories 230, Calories From Fat 81, Total Fat 9g, saturated Fat 1g, Cholesterol 20mg, Sodium 170mg, Total Carbohydrates 35g, Dietary Fiber 2g, Protein 4g


Anmerkungen zum Rezept:
keine