Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quick Franks and Macaroni
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungTurkey (or chicken) franks
12 x ca. 30 gElbow macaroni
1/2 Onion chopped
1 Packungcorn frozen
1 TasseCream of Chicken Soup chicken cream soup
1 Tassecheddar cheese shredded
 Dash of worcestershire sauce
 Dash pepper
die Zubereitung:

Fat grams per serving:

Approx. Cook Time: .5 hr Directions: Bring a large pot of water to boil. Chop frozen franks. When water reaches the boil, add pasta, franks, onions and corn. Cook until pasta is "al dente". Remove from heat. Pour off water, stir in soup and cheddar cheese until mixture is heated through and cheese has melted. I also add a dash of Worcestershire sauce and pepper. Serve with lettuce wedges. Total meal time ~ 1/2 hour.


Anmerkungen zum Rezept:
keine