Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rainbow Vegetable Tray
Zutaten für 25 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
14 x ca. 30 gBottled baby corn on the
 Cob
14 x ca. 30 gCanned artichoke hearts
 Drained and halved
12 x ca. 30 gBottled baby whole carrots Drained
9 x ca. 30 gBottled whole mushrooms -- Drained
1 1/3 TasseApple cider vinegar
2/3 Tassevegetable oil
1/2 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 1/2 Tassegreen bell pepper finely chopped
1 TassePurple onion finely chopped
4 x ca. 30 gPimiento, drained, diced
 Lettuce leaves
 Wooden picks
die Zubereitung:

Place corn, artichoke hearts, carrots and mushrooms into seperate zip-top bags or shallow glass dishes.

Combine vinegar and next seven ingredients, stirring until sugar dissolves. Pour evenly over vegetables. Seal or cover and refrigerate for 8 hours or overnight.

Drain vegetables and arrange on a lettuce-lined serving plate. Serve with wooden picks.


Anmerkungen zum Rezept:
keine