Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Randy Robinson's Chili
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Phase 1
3 x ca. 450 gBeef boneless round steak,
 Cut up or coarse ground
1 Esslöffelall-purpose flour
1 Esslöffelcooking oil
1/2 x ca. 450 gGround pork
1/2 Tasseonion chopped
1 1/2 TeelöffelGranulated garlic
1 Dose(14 1/2 oz.) beef broth
2 Dose(14 1/2 oz.@) chicken broth
1 Dose(8 oz.) tomato sauce
1 1/2 Teelöffelground cumin
1 Dose(4 oz.) chopped mild green
 Chilis, drained
Jalapeno chili, chopped
1 Teelöffelblack pepper
3 Esslöffelchilli powder
 Phase 11
1 Dose(8 oz.) tomato sauce
4 Esslöffelchilli powder
2 EsslöffelMild New Mexico chili powder
2 Esslöffelground cumin
1 TeelöffelGranulated garlic
1 Teelöffeltabasco sauce
1 1/2 Teelöffelbrown sugar
die Zubereitung:

Coat beef with flour. Heat oil in Dutch oven over medium heat. Cook beef and ground pork in oil, stirring occasionally, until beef is brown; drain. Stir in remaining ingedients of Phase 1. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer 1 1/2 hours. Uncover; stir in all ingredients of Phase 11. Simmer uncovered about 45 minutes or until beef is tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine