Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Real Mccoy Macaroni Macaroni and Cheese
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Butter (plus 2 tablespoons)
1/4 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffelmustard dried
 Black pepper to taste; freshly ground
2 Tassemilk
Elbow macaroni; cooked, drained
2 Tassecheddar cheese sharp, shredded
1/2 TasseSaltine crackers; crushed
die Zubereitung:

1. Melt 1/4 cup of the butter in large saucepan over medium heat. Add flour, salt, paprika, mustard and pepper; stir well. Cook 1 minute. Stir in milk. Reduce heat to low; cook, stirring constantly, until thickened, about 15 minutes.

2. Remove from heat; stir in macaroni and cheese. Stir until cheese is melted. Spoon into 2-quart casserole. Cover; bake 20 minutes. Melt remaining 2 tablespoons butter in small skillet; stir in cracker crumbs. Remove cover from casserole; sprinkle macaroni with cracker crumbs. Bake, uncovered, until top is golden and mixture is bubbly, about 20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine